Преминуо разбојник којег је домаћица ранила у главу

ГС
Foto: Илустрација

САНСКИ МОСТ - Нејад Мајетић, један од разбојника који су у ноћи са недјеље на понедјељак, 25. јула, упали у кућу породице Мемић код Цазина преминуо је усљед рана задобивених након што га је упуцала Хајрија Мемић у покушају да се супротстави разбојницима, преносе федерални медији.

Покушај разбојништва догодио се у насељу Стијена надомак Цазина, а окончан је тешким рањавањем једног од провалника који је тада пребачен у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Фахрудин Џелалагић, из оперативног центра МУП-а УСК, тада је потврдио да се у случај укључило и Тужилаштво УСК, те се проводе законом прописане мјере.

Према незваничним информацијама из полиције, три мушкарца су покушала опљачкати кућу власника Сенада М., те су провалили у приземље објекта, физички савладали власника куће ударцем у главу и везали га.

У међувремену, његова супруга, која се налазила на спрату, када је чула да се нешто дешава, узела је пиштољ и кренула низ степенице.

У тренутку када је према њој кренуо један од провалника, она је пуцала и ранила га у главу, након чега су преостала два провалника побјегла из куће.

Жена је потом позвала полицију која је у кратком року стигла на лице мјеста, а убрзо након тога и хитна помоћ, те је тешко рањени провалник транспортован у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Полиција је у међувремену пронашла и привела поменута два провалника, а према незваничним информацијама двојица су из Цазина, док је трећи из Новог Сада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана