Преминуо младић из Градачца, на којег је пало дрво

Nezavisne.com
Преминуо младић из Градачца, на којег је пало дрво

Градачац - Двадесетогодишњи Ведад Јашаревић из Градачца, којег је прије двије седмице ударило дрво које се на њега обрушило током шетње, изгубио је битку за живот у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Тузла, гдје је био хоспитализован.

То је "Независним" потврђено из те здравствене установе, одакле су прецизирали да је тај младић, који је био на интензивној њези у Клиници за анестезиологију и реаниматологију, преминуо у сриједу око 15.30.

"Имао је јако тешке повреде и био је на апаратима за вјештачко дисање. Нажалост, његово срце није издржало", појашњава наш извор близак тој здравственој установи. Несрећа се догодила када је Ведад шетао алејом у Градачцу, иза Основне школе "Иван Горан Ковачић".

У једном тренутку на њега је, усљед олујног невремена, пало дрво, нанијевши му тешке повреде које су за њега, на крају, биле и кобне.

Подсјетимо, Хитна помоћ тог дана одмах се упутила на мјесто догађаја како би помогла повријеђеном младићу, али, како су раније објавили локални портали, санитет није могао одмах прићи мјесту несреће због рампи које су ту постављене.

Наводно је возач Хитне помоћи успио да уклони рампу, те возилом приђе до локације гдје се дрво обрушило, након чега је младић превезен у Универзитетски клинички центар у Тузли.

Иначе, Градачац су у свега неколико дана шокирале двије страшне трагедије.

Један тридесеттрогодишњак из тог града је, наиме, у уторак навече погинуо у Бечу, и то у судару мотоцикла, којим је управљао, и аутомобила.

Тај младић је страдао око 18.30 возећи планинским путем на периферији Беча, а гдје је изгубио контролу над својим мотоциклом у кривини, након чега је директно ударио у аутомобил. Још се утврђују узроци ове саобраћајне несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана