Преминула тромјесечна беба, трећа жртва тешке саобраћајне несреће код Рогатице

Сретен Митровић
Преминула тромјесечна беба, трећа жртва тешке саобраћајне несреће код Рогатице

РОГАТИЦА - Тромјесечна беба А.С, која је тешко повријеђена у саобраћајној несрећи која се догодила 21. маја у Кукавицама код Рогатице, преминула је, упркос напорима љекара у болницама у Фочи, Сарајеву, Бањалуци и Београду, сазнаје "Глас Српске".

Она је трећа жртва ове тешке несреће, каква се не памти у Рогатици. Беба је након несреће, у тешком стању била пребачена у болницу у Фочи, па у Сарајево, Бањалуку и на крају у Београд, али је упркос напорима љекара, изгубила битку.

У овој тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила 21. маја око 22.40 часова у селу Кукавице, тешко је повријеђена Младена Стојановић (39), која је била мајка бебе. Недуго након несреће, истог дана, она је преминула у болници.

У несрећи је тешко повријеђена и Милица Ч. (17), која је била сувозач у другом аутомобилу. Несрећна дјевојка преминула је шест дана након судара, 27. маја.

У овој тешкој саобраћајној несрећи повријеђено је још шест лица, међу којима и шестогодишње дијете.

Поводом смрти мале А.С., њене мајке Младене и Милице Ч, начелник Рогатице Милорад Јагодић донио је одлуку према којој се понедјељак, 6. јуна проглашава даном жалости на цијелом подручју општине. Тог дана ће застава пред зградом Општинске управе бити спуштена на пола копља. На пола копља ће бити спуштене и заставе пред свим јавним предузећима и установама, свим организацијама и друштвима широм општине.

На дан жалости, стоји у одлуци начелника општине, на јавним мјестима неће се одржавати програми јавног и забавног карактера и неће се емитовати нити на други начин користити музика у угоститељским објектима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана