Предсједнику Савјета мјесне заједнице изгорио аутомобил

nezavisne.com
Предсједнику Савјета мјесне заједнице изгорио аутомобил

Бијељина - Шкода октавија, власништво Јовице Давидовића (45) из Бијељине, предсједника Савјета тамошње мјесне заједнице Соколски Дом, потпуно је изгорјела у ноћи између четвртка и петка.

Узрок пожара није познат, а Давидовић нам је кратко казао да не може давати опширнију изјаву, јер је на разговору у полицији.

"Полиција ради увиђај и још се не зна шта је узрок. Штета је између 10.000 и 12.000 марака", рекао је Давидовић за "Независне".

Из Полицијске управе Бијељина казали су да им је 4. јануара, око 23.40, јављено да је у Улици Софке Николи избио пожар на шкода октавији, те су тамо одмах изашли полицајци, али и ватрогасци, који су пожар локализовали.

"Увиђајем је утврђено да је шкода у потпуности изгорјела, те да се од запаљеног возила пожар проширио и запалио дио крова на оближењем објекту", казали су из бијељинске полиције.

Давидовић је, присјетимо се, био члан Управе бијељинског Фудбалског клуба Радник, а 2008. године је објављено да су се, послије вербалног дуела, потукали он и тренер јуниора. Дебљи крај у тој тучи, како је тада објављено, извукао је Давидовић.

Тежи инцидент спријечили су тада чланови Управног одбора, који су раздвојили двојицу сукобљених мушкараца, а након смиривања ситуације Градски стадион у Бијељини су посјетили полицијска патрола и тужилац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана