Породична трагедија код Сарајева: Мајка 12 дјеце убила се због мужеве преваре

Сања Амиџић
Породична трагедија код Сарајева: Мајка 12 дјеце убила се због мужеве преваре

Сарајево - Неџада Сеферовић (42) из Сарајева, мајка 12 дјеце, извршила је у петак самоубиство пуцајући из пиштоља себи у стомак.

Како сазнајемо, Сеферовићева је на себе подигла руку јер ју је муж Сабахудин Сеферовић варао са другом женом. Све се одиграло у дворишту иза породичне куће у улици Мратњеваче у сарајевском насељу Блажуј.

Сеферовић је испричао да се кобног јутра спремао да са сином крене у Кисељак како би тамо поправили аутомобил.

- Супруга и ја устали смо рано и рекао сам јој да пробуди сина како бисмо кренули на пут. Док сам ложио ватру, она је изашла из куће да донесе воду да се умијем. Играо сам се са најмлађом кћерком када су се наједном зачула три или четири пуцња. Дјеца и ја одмах смо истрчали из куће. Угледали смо Неџаду како лежи у локви крви. Одмах смо је ставили у аутомобил и одвезао сам је у Дом здравља на Илиџи, гдје су ми рекли да јој нема спаса - казао је Сеферовић и додао да је о свему обавијестио и полицију. Према његовим ријечима, супруга је на себе подигла руку вјероватно због велике љубоморе.

- Виђао сам се у насељу са једном млађом женом и вјероватно је то разлог њеног самоубиства - казао је Сеферовић. 

Код куће Сеферовића окупили се комшије и пријатељи. Полиција је обезбјеђивала мјесто трагедије.

У Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево рекли су да је полиција након увиђаја наставила истрагу с циљем утврђивања узрока смрти.

- Тијело је послато на обдукцију, а резултати ће бити познати наредне седмице. Детаљније информације биће познате након истраге - казали су у сарајевској полицији.

Комшије у шоку

Код куће Сеферовића у петак су се окупиле бројне комшије које су у невјерици посматрале шта се дешава. Кратко су само коментарисали да је трагедија то што се десило јер је она мајка 12 дјеце.

- У шоку сам због дјеце. Ко ће сада бринути о њима? - казала је комшиница која је жељела да остане анонимна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана