Полицијске рације у Приједору и Козарској Дубици

Небојша Томашевић
Полицијске рације у Приједору и Козарској Дубици

Полицијски службеници ПУ Приједор преко викенда су извршили контроле у 27 угоститељских објеката, док су у два кафића извршене рације.

У полицији наводе да се радило о планским активностима које су спроведене у циљу спречавања прекршаја из области јавног реда и мира.

”Контролисано је укупно 27 угоститељских објеката, од којих је у два објекта у Приједору и Козарској Дубици извршена рација. Летигимисано је 111 особа, а евидентирано је 12 прекршаја по Закону о јавном реду и миру. Највећи број прекршаја (9) односио се на послуживање алкохола малољетним лицима и лицима у видно пијаном стању”, наводе у ПУ Приједор.

Додају да је осим репресивног, акција била и превентивног карактера са циљем спречавања дешавања тежих прекршаја јавног реда и мира и откривања објеката у којима долази до окупљања лица склоних вршењу прекршаја.

”Полицијски службеници ПУ Приједор ће и у наредном периоду реализовати активности на спречавању прекршаја из области јавног реда и мира, безбједности саобраћаја и злоупотрбе опојних дрога”, наводе у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана