Полиција трага за држављанином Турске због двоструког убиства у Зеници

Aваз
Полиција трага за држављанином Турске због двоструког убиства у Зеници

Зеничка полиција позива грађане да помогну пронаћи извршиоца убиства које се догодило јутрос у улици Николе Тесле када је, како је писао "Аваз", убијен Рамиз Одобашић из Зенице.

Према ријечима Алдине Алић, портпаролке МУП-а ЗДК, према до сада прикупљеним сазнањима, постоје основи сумње да се у везу са убиством може довести Цанер (Фуат) Таyлан, држављанин Републике Турске, са пребивалиштем у Зеници.

- Службеници Сектора криминалистичке полиције су добили сагласност дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва ЗДК за јавно објављивање фотографије наведеног лица, са циљем његовог проналаска. Позивамо грађане да уколико располажу било каквим информацијама које могу помоћи у проналаску и лоцирању осумњиченог, да о томе одмах обавијесте најближу полицијску станицу бесплатним позивом на телефонски број 122 или на број 032/449-250 у Оперативном центру МУПА ЗДК - каже Алић.

Истиче да се и друго пронађено тијело, пронађено у послијеподневним сатима, такођер може довести у везу са особом за којом трагају. 

- Приликом подузимања активности, у послијеподневним сатима, у улици Николе Тесла, у дворишту приватне куће, пронађено је још једно беживотно тијело мушке особе, које се према оперативним сазнањима може довести у везу са наведеним кривичним дјелом и осумњиченим лицем - напомиње Алић.

- Полиција, у сарадњи и под надзором дежурног тужиоца настављаја са подузимањем мјера и радњи из своје надлежности са циљем проналаска осумњиченог, као и расвјетљавања и документовања извршеног кривичног дјела - каже Алић. 

Напомиње да се све активности подузимају у сарадњи са другим полицијским агенцијама у БиХ, као и ОСА-ом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана