Полиција на путу пронашла марихуану и спид (ФОТО)

ГС
Полиција на путу пронашла марихуану и спид (ФОТО)

ТРЕБИЊЕ- Припадници Полицијске управе Требиње у мјесту Волујац изузели су 855,35 грама марихуану те 471,80 грама амфетамин-спид, након што је непозната особа ову дрогу избацила из возила.

Како су саопштили из Полицијске управе Требиње, поступајући по прикупљеним оперативним сазнањима службеници су предузели мјере на откривању и документовању кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.

“У мјесту Волујац, непознато лице је из путничког аутомобила на коловозну траку избацило два најлонска паковања зељасте биљне материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу марихуану и два најлонска паковања бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу амфетамин – спид, укупне бруто масе 1.327,15 гр”, наводе из ПУ Требиње.

Додају да под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу службеници Полицијске управе предузимају све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога, као и проналаска особе која је одбацила опојну дрогу и путничког аутомобила које је кориштено, преноси Требиње лајв.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана