Полиција Бањалучанину одузела корсу, возио без положеног испита одјављен ауто

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција одузела је опел корсу од П.Ј. из Бањалуке након што је утврдила да је исти управљао возилом без положеног возачког испита и да је наведено возило одјављено, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу се појашњава да су полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 27. септембра, приликом обављања редовних послова и задатака, извршили су контролу путничког возила марке опел корса, којим је управљао П.Ј. из Бањалуке.

"Контролом је утврђено да је исти управљао возилом без положеног возачког испита и да је наведено возило одјављено. Због горе наведених прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица П.Ј. возило је одузето, те ће против истог бити поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду", појашњава се у саопштењу, преносе Независне.

Како се додаје, провјером у службеним евиденцијама, утвђено је, да је наведени вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни у износу од 1.600КМ. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана