Покушај убиства у Бањалуци: Сјекиром ударио у главу мушкарца

nezavisne.com
Покушај убиства у Бањалуци: Сјекиром ударио у главу мушкарца

Бањалука - Полиција је ухапсила тридесетпетогодишњег Бањалучанина С.К, осумњиченог да је испред роштиљнице, у мјесту Драгочај, покушао убити тридесетчетворогодишњака, сазнају “Независне”.

Он је осумњичен да је мушкарца ударио сјекиром у главу. Повријеђени мушкарац хоспитализован је у УКЦ РС.

Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука, потврдила је за “Независне” да су полицајци јутрос око осам часова поступили по пријави да је непознато лице повриједило тридесетчетворогодишњака испед роштиљнице у мјесту Драгочај. Осумњичени је потом, како сазнајемо, побјегао, али су га полицајци убрзо пронашли.

“Предузимањем оперативних и истражних мјера и радњи, полицајци су недуго затим пронашли и ухапсили С.К. (35) из Бањалуке. Лице се сумњичи да је подесним предметом нанијело повреде тридесетчетворогодишњаку, који је хоспитализован у Универзитетском клиничком центру Републике Српске”, навела је Маркановићева.

“Независне” незванично сазнају да је ухапшен Саша Керлец, а да се овај напад одиграо испред роштиљинице “Ђорђе”.

Љекари: Пацијент на апаратима

Из УКЦ РС су саопштили да је пацијент смјештен у Клинику за анестезију и интензивно лијечење, те да је задобио тешке тјелесне повреде.

“Према ријечима дежурног љекара Клинике за анестезију и интензивно лијечење, др Вере Газдић и главног дежурног на Хирургији данас, доктора Владимира Кековића, пацијент Н.П. је задобио тешку повреду главе оштрим предметом. Повреде су му примарно збринуте, пацијент је прикључен на апарате за механичку вентилацију, а све даље прогнозе су неизвјесне”, рекли су из УКЦ РС за “Независне”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана