Погинуо познати сански кухар Денис Кривић

nezavisne.com
Погинуо познати сански кухар Денис Кривић

Сански Мост - Познати сански кухар, Денис Кривић (52), смртно је страдао у саобраћајној несрећи која се догодила протекле недјеље у вечерњим сатима на раскрсници код старог жељезничког моста, на улазу у Сански Мост из правца Кључа.

Према информацијама из полиције, Кривић се кретао на бициклу и у покушају да пређе раскрсницу Булевара 7. корпуса и Кључке улице, на њега је налетио аутобус фирме "Центротранс" који саобраћа на линији Сарајево-Сански Мост и који је непосредно прије тога прешао преко поменутог моста.

Према изјавама очевидаца, силина удара одбацила је несретног бициклисту неколико метара, а том приликом претрпио је повреде од којих је подлегао на лицу мјеста. П

ортпарол МУП-а УСК, Сњежана Галић, потврдила нам је како је возач аутобуса кривац за ову саобраћајну несрећу те је против њега поднесена кривична пријава за тешко угрожавање сигурности у саобраћају. Иако су унесрећеном у помоћ прискочили путници који су се налазили у аутобусу, могли су само констатовати његову тренутну смрт.

На лице мјеста су убрзо стигли припадници полиције те је због увиђаја на неколико сати блокирано одвијање саобраћаја овим дијелом града.

Према изјавама пријатеља, Кривић је прије несреће био на својој викендици која се налази у санском насељу Герзово, одакле је бициклом кренуо кући. Иначе, важио је за врхунског кухара, а дуго година радио је у елитним ресторанима у Њемачкој, а потом и у Сарајеву.

Прије неколико година одлучио се вратити у родни Сански Мост без којег, како кажу пријатељи, није могао, а његова смрт дубоко је потресла све који су га познавали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана