Пепељарама и флашама тукли власника ћевабџинице јер им није дао новац

Јасмина Салопек
Пепељарама и флашама тукли власника ћевабџинице јер им није дао новац

ТРЕБИЊЕ - Небојша Војчић и Стојан Брајић су осумњичени да су пијани претукли Хусу Первана власника "Ћевабџинице код Мура" у старом граду у Требињу, потврђено је "Гласу Српске".

До туче је, како је речено у требињској Полицијској управи, дошло у понедјељак у башти ћевабџинице, а о свему је обавијештено и Окружно тужилаштво Требиње.

- Ради се о кривичном дјелу тјелесна повреда - рекли су у полицији и додали да је на мјесту догађаја обављен увиђај те узете изјаве.

Перван је за "Глас Српске" испричао да је нападаче знао из виђења, али и као госте локала.

- Једна од њих је долазио код мене у локал на ћевапе и неколико пута је позајмљивао новац. Никада није враћао. Све је то било ситно, по неких 20, 30 марака. Рекао сам му да је испуцао лимит, да не враћа паре и да му више не могу давати - рекао је Перван.

Додао је да се тај његов познаник наљутио на њега након што је одбио да му и даље, када је тражио, даје новац, да би затим тај исти, након три мјесеца, поново дошао и то са једним пријатељем.

- Тражили су да им дам 2.000 КМ што сам одбио. Локал држимо 50 година и никада никоме тако, на силу, нисам ништа плаћао. Увијек помогнемо како знамо - истакао је Перван.

Након вербалног сукоба, истиче, да их је замолио да изађу из локала. Када је кренуо према вратима, један од нападача га је дочекао и ударио пепељаром у главу.

- Након што ме ударио, пао сам испред баште те су ми, док сам лежао, о главу разбили око осам пепељара, те флаше, чаше - појаснио је Перван који је усљед тога задобио неколико резова на глави.

Повреде су му саниране у требињској болници.

- Глава је шивана на четири мјеста. Доктор каже да је права срећа да немам ништа у глави, неки већи подлив или још горе. Направили су само резове па је крв успјела да изађе. Имам само један подлив с лијеве стране, али то је због силине ударца - појаснио је он.

Каже да их је тужио полицији, те да ће наставити с тужбом. Рекао је и да му је један од нападача, док га је тукао, псовао турску мајку.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана