Пијани Добојлија се свађао па капијом оштетио полицијски аутомбил

Милош Васиљевић
Пијани Добојлија се свађао па капијом оштетио полицијски аутомбил

ДОБОЈ – Елнад Х. и Едо Х (38) из Добоја ухапшени су због сумње да су у алкохолисаном стању приликом нарушавања јавног реда и мира ометали рад полиције, а у инциденту је оштећено полицијско возило.

Портпарол Полицијске управе Добој  Драгана Керкез појаснила је за „Глас Српске“ да им је јуче око 1.20 часова пријављено да је дошло до нарушавања јавног реда и мира у кући Елнада Х.

Полиција је ухапсила Елнада Х. и одвела га у полцијски станицу, а за то вријеме  Едо Х. почео је да галами и упућује увреде и псовке полицајцима.

-Полицајци су га  упозорили да престане, али је он наставио да галами, да би потом  гурнуо ногом капију која је ударила у полицијско возило и настало је оштећење, тако да ће против њега ићи и кривична пријава – рекла је Керкезова.

У полциији кажу да је код Елнада Х. утврђено присуство 1,55 грама по колограму алкохола у организму, а  код Еде Х. 1,47.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који се изјаснио да наведено има обиљежје кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана