Пијан, без возачке управљао нерегистрованим возилом

СРНА
Пијан, без возачке управљао нерегистрованим возилом

БИЈЕЉИНА - Припадници Полицијске станица Бијељина привремено су одузели аутомобил од лица чији су иницијали А.Ј. које је пијано, без возачке, управљало нерегистрованим возилом.

Приликом полицијске котроле аутомобила "пежо" у Улици Ивана Горана Ковачића утврђено је да возило није регистровано за јавни саобраћај и да посједује неприпадајуће регистарске ознаке, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Полиција је утврдила и да лице управља аутомобилом прије стицања права на управљање, док је алкотестирањем установљено да има 0,65 промила алкохола у организму. У регистру новчаних казни евидентирано је да наведено лице има дуг од око 4.300 КМ.

Због наведених прекршаја и због бојазни да ће наставити да чини прекршаје, возило је привремено одузето, а против лица надлежном суду биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Полицијској станици Јања у сриједу, 17. августа, око 23.00 часа пријављена је провала у породичну кућу у Бјелошевцу, одакле су однесени разни предмети.

Извршен је увиђај и у току је рад на расвјетљавању тешке крађе. На подручју ове управа у протекла 24 часа евидентирана су два кривична дјела и три саобраћајне незгоде са мањом материјалном штетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана