Петоро повријеђених у судару код Српца

Дејан Јовичић
Петоро повријеђених у судару код Српца

Србац - Возач "форда" Зоран Звиздало (42) из Ножичког код Српца, који је тешко повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Нова Топола - Србац у мјесту Повелич код Српца, прикључен је на апарате за дисање у бањалучком Клиничком центру.

Он је задобио повреде главе и вратне кичме. Према ријечима начелника Клинике за анестезију и интензивно лијечење Клиничког центра др Дарка Голића, пацијент је у тешком стању и даље прогнозе су неизвјесне.

До несреће је дошло у понедјељак око 15.20 часова када се Звиздало возећи "форд" сударио са аутомобилом "опел фронтера" којим је управљао Драган Јеличић (40) из Лилића код Српца.

Том приликом теже је повријеђен сувозач у "форду" Кемал Џаферовић из Српца. Лакше повреде задобили су Јеличић и његови сапутници Јока Којадиновић и Добринко Брковић. Незванично сазнајемо да је Звиздало управљајући возилом директно ударио у "опел" Јеличића, који није имао могућност да избјегне судар и слетио је возилом у оближњи канал. Несрећа се догодила у оштрој кривини која је постала "црна тачка" србачке општине, јер је ту више особа погинуло протеклих година, док их је десетине лакше и теже повријеђено.

Увиђај на мјесту несреће обавили су припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Србац. Узроци несреће биће утврђени истрагом.

Хитна помоћ

Возило Хитне помоћи из Српца се на путу да помогне повријеђенима у Повеличу сударило са "пасатом". Ова несрећа догодила се у србачком насељу Инађол и, срећом, није било повријеђених. Причињена је само мања штета на "пасату".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана