Пале: Препознала силоватеља

Горан Обрадовић
Пале: Препознала силоватеља

Пале - Паљанска полиција привела је једног мушкарца због сумње да је силовао жену, потврђено је "Гласу Српске" у ЦЈБ Источно Сарајево.

Како је рекла портпарол овог центра Данка Тешић, полицији је у недјељу у 19.15 часова пријављено силовање. Због осјетљивости случаја рекла је да не може дати више информација, осим потврде да је пријављено силовање.

Како сазнајемо, силовање је пријавила жена (60), чији идентитет полиција, као ни ухапшеног мушкарца (62), не жели да открије док не буде окончана истрага и утврђене чињенице.

- У полицији је обављено препознавање. Жртва је препознала осумњиченог. Изјавила је да ју је он силовао - рекао је извор близак истрази.

Према његовим ријечима, послије привођења осумњиченог полиција га је подвргла алкотестирању. Утврђено је да има 2,45 промила алкохола у крви.

Поменута жена упућена је у болницу Кошево, гдје ће бити обављени гинеколошки и други прегледи, те ће јој бити указана потребна љекарска помоћ.

Наш извор је појаснио да су још у току бројна вјештачења, којима ће бити утврђено да ли је ухапшени починио силовање, као и да ли је уопште дошло до силовања. Према незваничним информацијама, они се познају одраније па постоји могућност да и није било силовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана