Пале: Малољетна бициклисткиња задобила тешке тјелесне повреде

Срна
Пале: Малољетна бициклисткиња задобила тешке тјелесне повреде

Источно Сарајево - Петнаестогодишња дјевојчица, коју је код тунела Каловита брда на улазу у Пале из правца Сарајева ударио аутомобил, задобила је тешке тјелесне повреде, прелом карличне и кључне кости, због чега је задржана на Одјељењу интензивне његе Болнице Источно Сарајево.

Дјевојчицу, која је настањена у Београду, јуче је на магистралном путу Пале -Лапишница, у тунелу Каловита брда, ударио аутомобил "форд мондео", којим је управљао А.М, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Источно Сарајево. 

Извршен је увиђај, а узрок саобраћајне незгоде биће накнадно утврђен.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче око 12.00 часова пријављено је да је у угоститељском објекту у Спасовданској улици Д.К. песницом ударио у главу М.С. 

Након што је пао и ударио главом од бетонске плоче, М.С. је изгубио свијест, те је превезен у Болницу Источно Сарајево, а након тога у Болницу Кошево. 

О овом инциденту упознат је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио да Д.К. буде пронађен и ухапшен.

Истог дана око 14.00 часова осумњичени је самоиницијативно приступио у службене просторије гдје је извршена криминалистиочка обрада. У току је комплетирање предмета, након чега ће против Д.К. бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву.

Центар јавне безбједности Источно Сарајево поднио је надлежном окружном тужилаштву извјештај против Њ.М, О.М. и М.Ц. због основане  сумње да су на Палама починили кривично дјело тешке тјелесне повреде на штету лица Ж.С.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана