Отмица аутомобила у Јајцу ескалирала у саобраћајну несрећу

ГС
Отмица аутомобила у Јајцу ескалирала у саобраћајну несрећу

ЈАЈЦЕ – Незгода која се догодила данас око 16 сати на улазу у Јајце, на Титовом- Плавом мосту шокирала је многобројне грађане.

"Што је прво изгледало као обична саобраћајна незгода, убрзо се претворило у сложенији случај отмице који је резултирао сударом возила и могућим озбиљним повредама", пише Јајце Онлине.

Према још не потврђеним информацијама, догађаји су почели код бивше меснице "Бајре" односно Перутнине Птуј, гдје је мушкарац наводно ушао у већ паркирани голф у којем се налазила једна жена која је искочила из њега када је увидјела његове намјере.

Његова вожња се наставила кроз градски тунел, Улицом Кулина Бана и према Титовом мосту, али пут није прошао без инцидената. На путу до моста, возило се сударило, изазивајући потенцијално опасну ситуацију која је могла завшити још фаталније. Ограда на овом мосту зауставила је џип тигуан који се кретао према тунелу у Пијавицама и самом центру града Јајца.

Припадници Полицијске управе Јајце тренутно су на терену, проводећи детаљну истрагу и прикупљајући информације о овом догађају.

Детаљи о мотивима отмице као и степену повреда још увијек нису саопштени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана