Откривено илегално приређивање игара на срећу у Добоју, изречене казне

Srna
Откривено илегално приређивање игара на срећу у Добоју, изречене казне

БАЊАЛУКА - Инспектори Одјељења за инспекцијски надзор Републичке управе за игре на срећу открили су три случаја неовлаштеног приређивања игара на срећу на подручју Добоја, те правним лицима издали прекршајне налоге којима су изречене новчане казна од по 20.000 КМ, а одговорним лицима у правном лицу од по 5.000 КМ.

 

 


Из Републичке управе је саопштено да су инспектори незаконито приређивање интернет игара на срећу утврдили код правног лица "Бет лајв" Источно Сарајево, у пословној јединици у Улици Војводе Живојина Мишића.

У истој улици утврђено је незаконито приређивање интернет игара на срећу и у пословној јединици "Моцарт" Бањалука, као и незаконито приређивање видео лутријских игара код правног лица "Ворд бет".

"Опрема која је служила за извршење прекршаја је привремено одузета до окончања прекршајног поступка", наведено је у саопштењу.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора ради откривања прекршаја из области приређивања игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана