Отео бившу дјевојку и дао јој дрогу

Јелена Станић
Отео бившу дјевојку и дао јој дрогу

ТЕСЛИЋ - Младић С. М. (21) из Тешња ухапшен је због сумње да је протеклог викенда отео дјевојку с којом је био у љубавној вези Ј. П. (21) из Теслића, држао је у изнајмљеном стану и дао јој дрогу, коју је и сам конзумирао, сазнаје “Глас Српске”.

Извор близак истрази казао је да је С. М. 25. јануара аутомобилом “покупио” своју бившу дјевојку те ју је одвео у стан који је раније изнајмио у Теслићу.

- Иако је покушавала да оде кући, он јој није дозвољавао те јој је у неколико наврата омогућио узимање опојне дроге спид - казао је “Гласов” извор.

Према тој причи, убрзо након њеног нестанка полицији је пријављено да је отета. Припадници МУП-а пронашли стан у којем се налазио пар.

- Након уласка полиција је момка и дјевојку затекла како сједе, а на столу испред њих су се налазили наркотици. Након испитивања Ј. П. је изјавила да јој младић није дозволио да напусти просторију - испричао је овај извор.

У Полицијској управи Добој су казали да су ухапсили С. М. због сумње да је починио противправно лишење слободе, угрожавање безбједности и омогућавање уживања опојне дроге.

- На основу наредбе Основног суда Теслић исти дан претресен је стан у којем су пронађени С. М. и Ј. П. када је пронађена и одузета одређена количина бијеле прашкасте материје која асоцира на дрогу амфетамин-спид - казали су у ПУ Добој, не износећи детаље о случају.

Како је наведено, С. М. је осумњичен да је раније пријетио дјевојци у њеној кући.

- Постоји и сумње да је поред пријетњи и физички насрнуо на њу - навели су у добојској полицији.

О овом случају обавијештено је Окружно тужилаштво Добој, а након завршене истраге против С. М. биће достављен извјештај за извршена кривична дјела.

Турбулентна веза

Према ријечима извора “Гласа Српске” С. М. и Ј. П. су били неко вријеме у турбулентној вези и често су се свађали.

- Њих двоје су били у љубавној вези коју су пратиле честе размирице и неслагања. Неколико пута су до сада раскидали, али наводно дјевојка није жељела да се помире те ју је он против њене воље хтио наговорити да буду поново заједно - испричао је извор “Гласа Српске”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана