Отац Гордане Ђокић открио досад непознате детаље: Џонић на дан убиства пио кафу с Гораном у кући његове мајке

ГС
Foto: Агенције

Мој зет Горан Ђокић, ћерка Гордана и унука Лидија били су веома блиски са Гораном Џонићем, човеком који је соумњичен да их је крвнички побио.

У недељу, 26. септембра, на дан злочина, зет је седео са Џонићем у кући своје мајке у Моравцу, моја Гордана им је скувала кафу, причали су, шалили се исмејали... Горан није ни слутио да се Џонић спрема да му затре читаву породицу. Само неколико сати касније, Џонић их је намамио у замку, све троје их побио и спалио! Какав је то човек, каква је то звер, људи моји - пита се кроз сузе. Каже да су Ђокићи и Џонићи увијек били нераздвојни, блиски рођаци и добри пријатељи.- Па на дан убиства су били заједно у кући моје прије, Горанове мајке... Како је, бре, могао?! Гдје ће му душа?! Јел он човјек ил' је звер... Седиш за столом са неким, причаш, смијејеш се, а онда их послије пар сати побијеш, спалиш, у пепео их претвориш. И још се после тога правиш ожалошћен - говори кроз сузе Аритоновић.Он наглашава да између његовог зета Горана и Џонића никада није било никакве свађе или заваде.

Очајни Момчило Аритоновић из Алексинца, отац Гордане Ђокић.- Одмалена су њих двојица били нераздвојни. Па то зло од човЈека, тај крвник је моју унуку Лидију као бебу држао у рукама, играо се с њом, а сада ју је убио! Не могу то да схватим, никако не могу... Сад, ево, чујем, причају да је био завидан... Могуће је то, све је могуће кад су такви лудаци у питању. Све што је мој зет имао, сам је стекао, а Џонић је имао само оно што му је отац гастарбајтер куповао - рекао је уплакани старац.Момчило је, каже, ћерку, зета и унуку последњи пут видео у недељу, 26. септембра, када су из Алексинца кренули код Ђокићеве мајке у Моравац.

- Пекли су тих дана паприку, спремали ајвар за зиму. Ништа није слутило на зло... Тада сам их, ето, видео и више никада нећу. И све због тог монструма... Само кад се сетим, Џонић је и послИЈе убиства долазио у кућу Ђокићеве мајке, глумио да тугује, био је и на сахрани... Ама, не може то нормалан човек да уради! То је, то је... не знам више како бих га назвао... - говори Момчило грцајући у сузама.Каже да, осим онога што је прочитао у новинама, не зна шта се тачно десило кобне ноћи његовим најмилијима. Подсетимо, Џонић је ухапшен прошлог четвртка, након што је утврђено да је 26. септембра, око поноћи, намамио Ђокиће у забачени атар села Моравац, у Дудине баре на обали Јужне Мораве, где их је стрељао и спалио њихова тела. Осим Горана Џонића, ухапшени су и његови синови Милан и Стефан, на чијем имању је нађен део плена од 43.500 евра, закопан испод једне воћке, али за сада нема доказа да су њих двојица знали за злочин. Такође, ухапшена су и браћа Костадини Константин Милошевић из Моравца, познатији као Јојке, које је Џонић на саслушању у полицији ооптужио да су га уценили и да су они заправо ликвидирали Ђокиће.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана