Осумњиченом за покушај убиства Раденка Секулића ни трага

Н. Т.
Осумњиченом за покушај убиства Раденка Секулића ни трага

Бијељина - Полиција је и јуче трагала за Иваном Концулићем из Бијељине, који је осумњичен да је у петак увече из пиштоља покушао да убије бившег пословног партнера и суграђанина Раденка - Рашу Секулића (41), којег је ранио у груди и ногу.

У оквиру истраге полиција је испитала више лица, а за осумњиченим је расписана потрага.

Концулић је пуцао у Секулића у петак око 19 часова након краће свађе у близини градског парка у Бијељини. Хицима из пиштоља погодио га је у десну страну грудног коша и ногу. Секулић је успио сам отићи у болницу у Бијељини гдје му је указана прва помоћ. Љекари су констатовали да му је метак оштетио артерију у нози, због чега је транспортован у Београд на операцију. Сазнајемо да је његово здравствено стање стабилно и да тренутно није животно угрожен.

У бијељинском Окружном тужилаштву јуче нису могли да откривају детаље. Истакли су да је у току интензивна потрага за осумњиченим и провјера свих адреса гдје би могао бити.

Извор близак истрази је казао да је полиција током истраге на мјесту злочина пронашла чауре различитог калибра, што указује на то да је у овом случају било и размјене ватре.

- Код рањеног Секулића пронађен је пиштољ с метком у цијеви, а дошли смо и до сазнања да је у вријеме пуцњаве с њим био и тјелохранитељ. Постоји могућност да је тјелохранитељ узвратио ватру, али се ти детаљи још утврђују - рекао је извор близак истрази.

Додао је да се по Бијељини прича да је до обрачуна дошло, јер је Концулић ошамарио конобара који ради у угоститељском објекту "Кафанска врата", чији је Секулић сувласник.

Секулић и Концулић добро се познају и прије неколико година били су пословни партнери. Заједно су радили као обезбјеђење у једном угоститељском објекту у Бијељини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана