Осумњичени за силовање на слободи

Aгенције
Осумњичени за силовање на слободи

Добој - Драган Ш. из села Љеб код Добоја, који се сумњичи да је отео и силовао двадесетосмогодишњу жену са којом је био у вези, уз сагласност тужилаштва пуштен је јуче да се брани са слободе, рекли су у полицији, наводећи његове иницијале.

Из добојског Окружног тужилаштва су саопштили да ће, након што полиција достави извјештај против осумњиченог, одлучити које ће мјере предузети у даљем току поступка. Рекли су да се он за сада терети за силовање и насилничко понашање.

Према незваничним информацијама, Драган Ш. и жртва су били љубавници око годину. Од мјештана села Љеб могло се чути да је жртва силовања у вријеме док је била у вези са Драганом била удата.

- Драган је доста старији од жртве и има одраслу дјецу. Они су дуго били љубавници и то се у селу знало. Драган се развео од жене управо због те љубавне афере - рекао је један мјештанин Љеба не желећи да се представи.

Драган Ш. је своју љубавницу наводно отео у суботу увече на локалном путу Прњавор - Јелах.

- Пресрео је њен аутомобил и зауставио га. Отворио је врата и вукући оштећену заједно са њеним дјететом угурао у свој аутомобил. Она га је замолила да одведе дијете кући, на шта је он пристао под условом да послије разговарају - наведено је у полицијском извјештају.

Пошто се оштећена није појавила у договорено вријеме,  осумњичени је око 22 часа отишао до њене куће.

- Затекао је у дворишту и потом је поново насилно увукао у своје возило. Послије тога је одвезао својој кући у сусједно село и наводно силовао - рекао је извор близак истрази.

Драган је ово урадио јер она није жељела да са њим остане у љубавној вези, а пријетио је и самоубиством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана