Ошамарио супругу па добио нож у леђа

Н. Т.
Ошамарио супругу па добио нож у леђа

Добој - Жена З. Х. с подручја Добоја осумњичена је да је ножем у леђа убола супруга Д. Х. и лакше га повриједила након што ју је ошамарио.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да им је овај случај пријављен 17. априла из добојске болнице у коју је Д. Х. примљен због повреде нанесене ножем.

Незванично сазнајемо да је он задобио лакшу повреду која му је у болници успјешно санирана па није задржан на лијечењу.

У полицији су истакли да је истрагом утврђено да је свему претходила свађа супружника у њиховој кући на подручју Добоја.

- Током свађе Д. Х. је ударио супругу З. Х. која је узела кухињски нож и повриједила га у предјелу леђа. Након документовања случаја против З. Х. ће Окружном јавном тужилаштву у Добоју бити поднесен извјештај због наношења лаке тјелесне повреде. Полиција је пронашла нож за који се сумња да је коришћен у сукобу супружника - рекли су у ПУ Добој и додали да је о свему обавијештен и Центар за социјални рад града Добоја.

У полицији су истакли да о овом случају не могу да кажу више информација јер се ради о породичном сукобу.

Ово је само још једна у низу породичних свађа у БиХ које све чешће пуне ступце црних хроника и које су неријетко завршавале трагично. Посљедњи случај забиљежен је у бањалучком насељу Ребровац гдје је 4. априла Бјелица Бијелић (66) брутално претукла и голим рукама удавила супруга Душана Бијелића (86). Она је злочин покушала да прикрије рекавши да је супруг сам пао с кревета. Случај је откривен након што је Бјелица комшијама рекла да је њен супруг умро. Истрагом је полиција утврдила да је убијен, па је Бјелица ухапшена, а одлуком бањалучког Окружног суда и притворена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана