Опљачкана кућа бившег министра

Н. Т.
Опљачкана кућа бившег министра

Требиње - Кућа бившег министра пољопривреде, шумарства и водопривреде РС и актуелног директора Хидроелектране "Дабар" Радивоја Братића у селу Доње Чичево код Требиња нашла се на мети провалника који су из ње украли кухињске апарате и компјутер.

Крадљивци су у ноћи између понедјељка и уторка обили прозор и упали у објекат који још није завршен и у којем нико не живи. Однијели су шпорет, машину за суђе, неколико лустера, кухињску напу и компјутер.

Братић је "Гласу Српске" казао да не може да говори о штети.

- Позвао ме комшија и рекао да је опљачкана кућа. У почетку сам био у шоку, али сам схватио да се ради о класичној крађи. У кући нико не живи и није још у потпуности намјештена. Лопови су однијели оно што су затекли. Не знам колика је штета, а супруга је задужена да скупи рачуне од украдених ствари, да бисмо утврдили висину штете - казао је Братић.

У ЦЈБ Требиње су казали да су лопови однијели више апарата за домаћинство, али нису жељели да откривају друге детаље нити идентитет власника куће.

Мјештани Доњег Чичева кажу да нису ништа чули, ни видјели.

- Нико није видио пљачкаше. Ту ноћ су лајали пси, али увијек лају па нисам обраћао пажњу - казао је један мјештанин Доњег Чичева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана