Огласили се из полиције о обрачуну малољетника у Бањалуци

ГС
Огласили се из полиције о обрачуну малољетника у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Полицијска управа Бањалука потврдила је да је идентификовано седам малољетника који су јуче учествовали у обрачуну у овом граду.

"Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају све мјере и радње у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези са догађајем који је пријављен јуче око 14 часова, односно у вези са нарушавањем јавног реда и мира од стране више малољетних лица у Бањалуци на паркинг простору код 'Мале пијаце' у насељу Борик, а не у дворишту основне школе како су медији објавили", навела је бањалучка полиција.

Како додају, оперативним радом полицајци су утврдили да је у нарушавњању јавног реда и мира учествовало више малољетних лица, од којих је седам идентификовано, пишу Независне новине.

"Два малољетна лица су повријеђена и љекарска помоћ им је указана на Универзитетском клиничком центру Републике Српске", рекли су из Полицијске управе Бањалука.

Све мјере и радње, како наглашавају, предузимају се под надзором дежурног тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а о свему је обавијештен и Центар за социјални рад Бањалука.

Подсјетимо, повријеђена су два ученика Основне школе "Вук Стефановић Караџић" у Борику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана