Одузета дрога и два возила

СРНА
Одузета дрога и два возила

ЗЕНИЦА - Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона одузели су два аутомобила од вишеструких повратника у чињењу прекршаја, те одређену количину дроге, новца и оружја.


Ова два лица ухапшена су у оквиру појачаних активности с циљем унапређења стања безбједности у свим сегментима.

Полиција је у сриједу, 27. марта, приликом контроле саобраћаја у улици Патриотске лиге у Завидовићима, привремено одузела "аудија" од мушкарца из овог мјеста чији су иницијали А.В. јер је утврђено да управља возилом прије стицања права на управљање возилом "Б" категорије.

Провјерама је утврђено да на име неплаћених казни дугује 5.929 КМ, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Кантоналан полиција претресла је стан и просторије које користи А.В, у улици Абдул Вехаба Илмахије у Завидовићима, те пронашла 176,85 грама марихуане, упакован спид, дигиталну вагу, дробилицу, ваздушну пушка калибра пет милиметара и 410 КМ.

Лице А.В. ухапшено је због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет дроге А.В.

Полиција је истог дана у мјесту Нови Шехер код Маглаја од мушкарца Р.Ј. /51/ привремено одузето "мерцедеса" јер је утврђено да је његова возачка дозвола депонована, те да за казне дугује 3.889 КМ.

Против ова два возача биће достављени захтјеви Општинском суду у Завидовићима за покретање прекршајних поступака уз приједлог за изрицање заштитне мјере одузимања возила због почињених прекршаја и угрожавања јавног саобраћаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана