Од Добојлије одузета дрога

Срна
Од Добојлије одузета дрога

ДОБОЈ - Полиција у Добоју ухапсила је лице са подручја овог града чији су иницијали М.М. код кога је одузета мања количина дроге, и то једна врећица бијеле прашкасте материје од 23,1 грама, те друга са зеленом биљном материјом од четири грама, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Из полиције наводе да је дрога пронађена током контроле возила "рено" у којем се као сувозач налазило и лице Н.В са подручја Добоја од код кога је одузета једна врећица са садржајем бијеле прашкасте материје од 5,5 грама.

Након документовања предмета против лица М.М. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет дроге и омогућавање уживања дроге, а лицу Н.В. је издат прекршајни налог.

Полиција је синоћ у Модричи ухапсила лице из ове општине чији су иницијали Т.П. због вожње са 1,78 промила алкохола у организму, те му је издат прекршајни налог.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су три кривична дјела. Није било евидентираних нарушавања јавног реда и мира и саобраћајних незгода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана