Мушкарац тешко повријеђен у обрачуну у кафани у Ровинама код Нове Тополе

Ј.С.
Мушкарац тешко повријеђен у обрачуну у кафани у Ровинама код Нове Тополе

ГРАДИШКА - Горан Ј. (39) из Градишке тешко је повријеђен када му је у кафанском обрачуну у Ровинама код Градишке Бранко Л. (29) нанио седам посјекотина ножем.

Интервенисала је полиција и осим нападача ножем полиција је ухапсила још два актера обрачуна Ибрахима О. (34) и Едина Ц. (33) из Градишке, незванично сазнаје "Глас Српске".

Обрачун се десио 15 минута послије поноћи, а полиција утврђује како је дошло до сукоба који се умало кобно завршио.

Повријеђени је превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске (УКЦ) у Бањалуци гдје се опоравља. У клиници су  казали да је пацијент  ван животне опасности.

-  Ј. Г. (39) примљен је у Клинику за пластично-реконструктивну хирургију са посјекотинама по глави, врату, стомаку и десној надлактици. Збринут је и тренутно стабилног здравственог стања - казала је љекар УКЦ РС Звјездана Зечевић и додала да ће бити задржан на лијечењу.

У Окружном тужилаштву Бањалука потврдили су да су три особе ухапшене.

- У угоститељском објекту  у Ровинама код Градишке дошло је до вербалног и физичког сукоба између Г. Ј, Б. Л, И. О. и Е. Ц. након чега је Б. Л. ножем нанио повреде Г. Ј. Увиђај је обавила дежурни тужилац ОЈТ Бањалука Татјана Нинковић заједно са полицијским служебницима Полицијске управе Градишка - саопштили су из Окружног тужилаштва.

У саопштењу се још наводи да је Нинковићева наредила да се предузму све мјере и истражне радње како би се утврдиле тачне околности догађаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана