Обдукцијом утврђена природна смрт мушкарца из Бијељине

СРНА
Обдукцијом утврђена природна смрт мушкарца из Бијељине

БИЈЕЉИНА - Обдукцијом је утврђено да је лице иницијала Г.К. /48/ из Бијељине, чије је тијело пронађено у насељу Пучиле, имало срчани застој са едемом плућа и да је ријеч о природној смрти, изјавила је портпарол Окружног јавног тужилаштва у Бијељини Данка Продановић.

"Повреде пронађене на тијелу су лаке тјелесне повреде на горњој усни и носу, али су носне кости читаве, а постоје мањи крвни подливи на леђима и те повреде нису у узрочно-посљедичној вези са наступањем смрти", наведено је након обдукције.

С обзиром на овакав налаз обдукције и ове чињенице Продановићева је рекла да тужилаштво неће стављати приједлог за одређивање мјере притвора лицима чији су иницијали С.Г. и М.Г. која су лишена слободе, предата тужилаштву и испитана.

Она је рекла да је обдукцију извршио тим вјештака Завода за судску медицину Републике Српске.

Полицијска станица Бијељина обавијештена је 30. септембра од љекара Хитне помоћи да су у приватној кући у бијељинском насељу Пучиле затекли тијело лица Г.К. а из тужилаштва је истог дана саопштено да су ухапшена два лица која би се могла довести у везу са смрћу овог лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана