Обдукција показала да на тијелу Лазаревског нису пронађене повреде које би увјетовале смрт

klix.ba
Обдукција показала да на тијелу Лазаревског нису пронађене повреде које би увјетовале смрт

Зеница - Ђорђа Лазаревског, који је јуче након привођења због нарушавања јавног реда и мира преминуо у службеном возилу Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, према прелиминарним резултатима обдукције нису пронађене повреде које би биле у узрочно-посљедичној вези да смрћу.

Лазаревски се у понедјељак ујутро на зеничком излетишту Сметови попео на возило Хитне медицинске помоћи и демолирао га, наком чега је приведен у Полицијску станицу Црквице.


Након што је довезен пред Полицијску станицу, полицијски службеници су отворили службено возило те га затекли у несвјесном стању, након чега су позвали Хитну помоћ чији су службеници констатовали смрт.

Тужилац Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона наложио је обдукцију, а прелиминарним прегледима је утврђено да на тијелу нису пронађене повреде.

"Након обављеног увиђаја којим је руководио дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва издата је наредба за обдукцију која се обавила данас у просектури Кантоналне болнице Зеница. Прелиминарно, обдуцент је установио да на тијелу нису пронађене повреде коју су у узрочно-посљедичној вези са смрћу. С тим у вези, тужилац је издао додатне наредбе за токсиколошко вјештачење и вјештачења алкохола, којим ће се утврдити тачан узорк смрти", поручили су из Тужилаштва ЗДК.

Лазаревски је одраније познат сарајевским органима гоњења, а више информација о узроку смрти бит ће познато у наредном периоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана