Нови напад пса у Бањалуци: Жену угризао "питбул"

Н. Т.
Нови напад пса у Бањалуци: Жену угризао "питбул"

БАЊАЛУКА - Светлана Л. из Бањалуке повријеђена је у нападу пса навјероватније расе "питбул" у бањалучком насељу Петрићевац, сазнаје "Глас Српске".

Напад се десио данас у поподневним часовима, а према незваничним инфорамцијама пас се отргнуо  те је напао поменуту жену док је била на улици.

- Жену је угризао за руке и нанио јој теже повреде. Десило се то у секунди и изненада је  дотрчао и напао је - рекао је извор "Гласа Српске" који је био у близини мјеста када се све десило.

Према његовим ријечима помоћ жени су указали љекари Службе хитне помоћи који су веома брзо стигли. Казао је да је на терен брзо стигла и полиција.

Ово је други напад пса у Бањалуци у последњих неколико дана, а пети од почетка године. Бањалучанку Бојану Гајић у понедјељак је напао и за главу угризао пас расе "хаски", а она је на срећу прошла са лакшим повредама. Из Полицијске управе Бањалука, не наводећи ни име ни детаље, саопштили су да се овај напад десио 27. фебрара године око 17,00 часова у Бањалуци у улици Драгомира Драге Малића. Како су саопштили  пас је био без власника.

Почетком фебруара у мјесту Бистрица је пас непознате расе напао и угризао тридесетдвогодишњу жену за ногу. Случај је окарактерисан као изазивање опште опасности.

Претходно је пас расе "акита" угризао малољету дјевојчицу за главу у насељу Лауш након што се отргао власнику.

Почетком јануара белгијски овчар отргао се власнику с по воца и напао три дјечака узраста 14, 12 и 11 година.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана