Несвакидашњи сукоб у Лакташима: Посвађали се због пјесама, па се тукли и гризли за нос

Невена Рељић
Несвакидашњи сукоб у Лакташима: Посвађали се због пјесама, па се тукли и гризли за нос

ЛАКТАШИ - Александар Ковачевић (33) и Радован Тривић (27) ухапшени су након туче која се догодила синоћ у и испред једног кафића у Лакташима, док полиција трага за Васом Батинаром (30) који је такође учествовао у тучи али је до доласка полиције побјегао, сазнаје „Глас Српске“.

Како сазнајемо, сва тројица су била у видно пијаном стању те су се посвађали око тога ко ће пуштати музику и бирати пјесме на џубоксу, а осим песница у тучи су „радили“ и – зуби.

-Прво су се потукли Тривић и Батинар који је потом побјегао, а онда се умијешао Ковачевић који се потом потукао са Тривићем. Ковачевић је усред туче Тривића  угризао за нос – каже саговорник „Гласа Српске“.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су, наводећи иницијале, да је власник локала синоћ у 23.35 часова пријавио тучу двије особе у локалу те на паркингу испред локала.

- Полицајци су изласком на  мјеста догађаја утврдили да је дошло до туче између А.К. и В.Б. који се до доласка полицијских службеника удаљио са лица мјеста, а потом је дошло до туче између лица А.К. и Р.Т. - потврдили су из полиције.

Додали су да је алкотестирањем код Ковачевића утврђено око 2,23 промила алкохола у крви, а код Тривића 2,83 промила алкохола у организму.

Против ухапшених ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја вријеђање и туча и физички напад.

Прекршајно ће годинити и власник и конобар угоститељског објекта због почињеног прекршаја послуживање алкохола из области закона о јавном реду и миру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана