Несрећа у Каоцима код Српца: Отац погинуо, а син од шока изазвао несрећу

Н. Т.
Несрећа у Каоцима код Српца: Отац погинуо, а син од шока изазвао несрећу

Србац - Новица Бркић (44) из Српца погинуо је јуче када се трактором преврнуо у селу Каоци код Српца, а након што је сазнао за трагедију његов син је усљед шока возилом изазвао саобраћајну несрећу у којој је лакше повријеђен, сазнаје "Глас Српске".

Бркић је страдао у понедјељак поподне док је трактором вадио пањеве у близини свог дворишта.

- Трактором се попео на узбрдицу и док је вукао тежак пањ дошло је до превртања. Несрећни човјек је испао из кабине, а трактор је пао на њега и нанио му смртоносне повреде. Превезен је у Дом здравља у Српцу гдје је убрзо преминуо - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је један од Бркићева два сина, када је чуо за трагедију, одмах возилом кренуо да види шта се десило с оцем.

- Усљед шока успут је аутомобилом ударио у друго возило на раскрсници у Српцу. Том приликом лакше је повријеђен и није било озбиљнијих посљедица - рекао је овај извор "Гласа Српске".

У бањалучком Центру јавне безбједности, наводећи иницијале, потврдили су да је Бркић погинуо у понедјељак поподне.

- Овдје је ријеч о несрећном случају и нема елемената кривичног дјела - наводе у ЦЈБ Бањалука додајући да немају детаља о несрећи сина страдалог трактористе.

Осим овог случаја, јуче и у понедјељак погинуле су двије особе у саобраћајним несрећама у Сокоцу и Рудом. У Сокоцу је у улици Грује Новаковића погинуо пјешак Војин Петрушић када га је ударио "голф 5" који је возио Александар З. У Рудом је јуче живот изгубио возач "кедија" Изет Балтић када се сударио с камионом "даф" који је возио Г. Л. Несрећа се догодила у мјесту Сетихово код Рудог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана