Наставница биологије растурала сканк?

Сања Амиџић
Наставница биологије растурала сканк?

Бихаћ - Наставница биологије у Основној школи "Прекоуње" у Бихаћу Мејрема Харачић (39) те Самир Ибришимовић (30) и Един Алукић (27) из Бихаћа ухапшени су у том граду због сумње да су растурали дрогу.

Осумњичени су иза решетака завршили у сриједу, а након саслушања у полицији јуче су у даље поступање предати Тужилаштву Унско-санског кантона.

Према незваничним информацијама, полиција је наставницу ухапсила у њеном стану у Бихаћу. Током акције претресен је тај, али и станови и аутомобили које користе осумњичени, гдје је заплијењена одређена количина сканка.

У Министарству унутрашњих послова Унско-санског кантона, наводећи иницијале, потврдили су да је у полицијској акцији у уторак слободе лишен један просвјетни радник из Бихаћа и још двије особе.

- Осумњичене полиција терети за недозвољену производњу и промет опојне дроге - казали су полицији.

Како се јуче могло чути у Бихаћу, наставница Харачић наводно је у ванбрачној вези са Ибришимовићем.

Директорица Основне школе "Прекоуње" Анела Козлица је рекла да је хапшење наставнице биологије непријатно изненадило све запослене у школи.

- Након што је стигла информација да је ухапшена радница школе, полиција је претресла и одређене просторије у овој образовној установи - казала је Козлица.

Није познато да ли је ишта пронађено током контроле у школи. Полиција даље наставља истрагу овог случаја.

Да су просвјетни радници и раније пунили рубрике црне хронике због шверца дроге говори податак да је недавно у бањалучком Окружном суду због растурања дроге и омогућивања уживања овог опијата на три године затвора осуђена учитељица Основне школе "Милош Црњански" у прњаворској мјесној заједници Поточани Сњежана Балић-Петрешин (36) из Прњавора. Осим ње тада је на три године затвора осуђен и Ади Порча, док је Емир Арнаут, звани Чупс (29) добио двије године и четири мјесеца, а Предраг Лебурић, звани Лебура (42) из Прњавора и Ален Накарадић (26) из Добоја по двије године затвора.

Дрога код школе

Полиција Унско-санског кантона недавно је контролом у кафићу "Волф", који се налази само 50 метара од Прве и Друге средње школе у Цазину, пронашла и одузела више пакетића хероина. Тада је код једног младића пронађен пакетић овог опијата и он је ухапшен. Према тамошњим причама, овај објекат намјенски је отворен близу школе због растурања дроге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана