Напао супругу па постао жртва: Како је Градишчанин завршио претучен испред Дома здравља

АТВ
Напао супругу па постао жртва: Како је Градишчанин завршио претучен испред Дома здравља

Мушкарца, који је јутрос са повредама по цијелом тијелу пронађен на улазу у Дом здравља у Градишци, претукла је супруга која је приведена у полицији на испитивање, сазнаје АТВ.

Поменути портал незванично сазнаје да је полицији претходно пријављено насиље у породици, односно да је 49-годишњак напао своју супругу. Нешто касније осумњичени насилник је постао жртва.

Први резултати истраге указују да је 49-годишњак прво насрнуо на своју супругу, те да му је она узвратила. Нанијела му је вишеструке повреде, а потом га довезла на улаз Дома здравља и избацила из возила. Ту га је пронашао портир који је све пријавио полицији. Њему је помоћ указана у градишкој болници, а наводно је по тијелу имао и ране од ножа.

”Претучени мушкарац је одбијао да сарађује са истражним органима, али се оперативним радом дошло до сазнања да му је повреде нанијела супруга. Она је приведена и случај је засада квалификован као насиље у породици”, каже извор близак истрази.

У ПУ Градишка за АТВ је потврђено да је случај пријављен, те да је у току рад како би се расвијетлиле све околности овог догађаја. О догађају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана