Напао комуналног полицајца: Истргнуо му записник и вријеђао га

ГС
Напао комуналног полицајца: Истргнуо му записник и вријеђао га

ГРАДИШКА – Против Љ. М. из Градишке биће покренут прекршајни поступак због ометања рада комуналног полицајца коме је истргнуо записник из руке и упућивао погрдне ријечи, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Како су навели, Станичном одјељењу полиције Подградци јуче се обратио се радник комуналне полиције града Градишка, те је пријавио да га Љ.М. из Градишке и Д.Ш.  из Дервенте ометају у његовом поступању комунално инспекцијског надзора.

"По пријави је поступио полицијски службеник Станичног одјељења полиције Подградци који је потврдио наводе пријаве те утврдио да је јавни ред и мир нарушен од стране Љ.М. на начин што је истргнуо записник из руке радника комуналне полиције и истом упућивао погрдне ријечи", истакли су у ПУ Градишка, преносе Независне.

У саопштењу се наводи да је о свему обавијештен и дежурни судија за прекршаје Основног суда у Градишци који се изјаснио да се по комплетирању предмета Основном суду Градишка, достави захтјев за покретање прекршајног поступка у редовној процедури.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана