На граничним прелазима ухапшено девет лица

Срна
На граничним прелазима ухапшено девет лица

САРАЈЕВО- Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су на граничним прелазима у претходна три дана девет лица, саопштено је из ове полицијске агенције.

Службеници Јединице граничне полиције Изачић јуче су ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали А.Х. (43) јер је утврђено да га потражује Општински суд у Сарајеву због насилничког понашања.

Он је контролисан на изласку из БиХ на граничном прелазу Изачић и предат је службеницима Центра судске полиције у Унско-санском кантону.

Истога дана, припадници Граничне полиције су на изласку из БиХ на прелазу Орашје ухапсили мушкарца чији су иницијали А.Х. (47) јер га потражује Основни суд у Бијељини ради издржавања казне затвора и он је предат службеницима бијељинског Окружног центра Судске полиције.

У недјељу, 2. маја, на изласку из БиХ на прелазу Брод ухапшен је мушкарац чији су иницијали А.П. (28) јер је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора и он је предат службеницима Окружног центра Судске полиције Добој.

Истог дана, на аеродрому у Тузли, на лету из Берлина, припадници Граничне полиције ухапсили су мушкарца чији су иницијали И.К. (43) јер је утврђено да га потражује Општински суд у Живиницама због насилничког понашања и ради издржавања казне затвора.

Овај држављанин БиХ предат је службеницима Центра судске полиције у Тузланском кантону.

Припадници Граничне полиције ухапсили су двојицу држављана БиХ чији су иницијали Д.Б. и А.Х. у суботу, 1. маја, приликом уласка у земљу на прелазу Орашје.

За Д.Б. (27) утврђено је да га потражује Основни суд у Бијељини ради издржавања казне затвора, док је за А.Х. (46) утврђено да га потражује овај суд због кривичног дјела тјелесна повреда.

Они су предати службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина. Приликом уласка у БиХ на прелазу Делеуша 1. маја ухапшен је мушкарац чији су иницијали Т.П. (30) јер је установљено да га потражује Основни суд у Власеници због тешке крађе и он је предат службеницима Окружног центра Судске полиције Требиње.

Службеници Јединице граничне полиције Зворник су 1. маја на уласку у БиХ на прелазу Шепак ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали М.К. (29) након што је утврђено да га потражује Основни суд у Бијељини ради издржавања казне затвора.

М.К. је предат службеницима Окружног центра Судске полиције Бијељина. Истог дана, приликом уласка у БиХ на прелазу Брчко ухапшен је мушкарац чији су иницијали Н.М. (38) након што је установљено да је за њим Полицијска станица Бихаћ расписала потрагу због крађе. Н.М. је предат припадницима те полицијске станице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана