Муж убица крио арсенал оружја

Сања Амиџић
Муж убица крио арсенал оружја

Приједор - Полиција је у дворишту породичне куће Драшка Секулића (41) из Приједора, који се сумњичи да је у мају ове године ножем убио супругу Наташу Секулић (37), пронашла арсенал оружја.

Приликом претреса који је обављен у сриједу, 22. јула, у оквиру истраге о убиству Секулићеве, откривени су и заплијењени: аутоматска пушка, 14 комада барутних пуњења за минобацач, два оквира за војну пушку, 388 комада муниције различитог калибра, четири ручне бомбе и нож за аутоматску пушку.

Поменуту локацију полиција је претресла након саслушања Д. С. (44) из Ништаваца, који је рекао полицајцима да у Секулићевом дворишту крију одређену количину наоружања.

Из Центра јавне безбједности Приједор, наводећи иницијале, рекли су да је полиција заплијенила арсенал оружја откривеног током претреса Секулићевог имања.

- Полиција ће против осумњиченог поднијети извјештај Окружном тужилаштву Бањалука због кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја - казали су у ЦЈБ Приједор.

Драшко Секулић је осумњичен да је 24. маја ове године, пијан, са четири убода ножем у стомак и груди усмртио супругу Наташу Секулић. Убиству Наташе, са којом Драшко није живио у истом домаћинству, претходила је жестока свађа. Несрећна жена преминула је на путу до болнице.

Према тадашњим причама Секулићевих комшија, Драшко је много пио, због чега се често свађао са супругом, која више није могла да трпи његов алкохолизам и малтретирање, па је напустила њихову породичну кућу.

- Када је Наташа отишла са осамнаестогодишњим сином, Драшко се потпуно одао алкохолу. Често би пијан одлазио њеној кући и тражио да се врати, али ти покушаји завршавали су само свађом. Посљедњи пут свађа је била кобна за Наташу - рекао је један од комшија који је желио да остане анониман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана