Муж и жена погинули у саобраћајној несрећи

Nezavisne.com
Муж и жена погинули у саобраћајној несрећи

Сарајево - Миле Делић (81) и његова сувозачица погинули су данас у саобраћајној несрећи, која се десила у насељу Слатина, на сјеверном улазу у Мостар.

Срећко Бошњак, портапрол Министарства унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона, потврдио је да је у овом стравичном судару погинуо Делић, возач аутомобила марке пежо 207.

"Не зна се још идентитет погинуле женске особе, тако да не могу рећи да је у питању супруга погинулог Делића, како се спекулише у медијима", додао је Бошњак.

Ватрогасци су, према информацијама, одмах позвани на лице мјеста и до њиховог доласка возач и сувозачица у пежоу су били живи.

Срећко Бошњак казао је да је женска особа, нажалост, преминула на путу до болнице, док је возач Миле Делић накнадно преминуо у болници, гдје се особље ове установе борило за његов живот.

Он је од посљедица повреда подлегао готово три сата након ове саобраћајне несреће.

У саобраћајној несрећи учествовали су аутомобил пежо 207 и теретно возило волво.

Бошњак је истакао да је, према досадашњим информацијама, до несреће дошло када се пежо 207 укључивао на магистралну цесту из смјера Мостара, а тада је на њега налетио шлепер, који се кретао из правца сјевера према југу, те да је возач аутомобила одузео право првенства пролаза теретном возилу.

Полиција је о несрећи на магистралном путу М17, у близини бензинске пумпе ИНА, у којој су ове двије особе изгубиле живот, обавијештена око 10.15.

Возач шлепера није задобио тешке повреде.

У Свеучилишној клиничкој болници Мостар, гдје је довезена настрадала жена, те у Регионалном медицинском центру "Др Сафет Мујић", гдје су се борили за Делићев живот, до закључења овог броја "Независних" нисмо могли добити информације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана