Мушкарац страдао у пожару у Сребренику, повријеђена четири ватрогасца

ГС
Foto: Кликс

СРЕБРЕНИК - Једна особа је смртно страдала у пожару који је данас захватио стовариште компаније "Дом смрека" у Сребренику. Том приликом су повријеђена и четири ватрогасца, који су затражили помоћ љекара, од којих су двојица превезени у УКЦ Тузла.

Пожар на објекту компаније "Дом смрека" Сребреник данас је избио око 14 сати, а на мјесто догађаја одмах су упућени полицијски службеници Полицијске станице Сребреник, дежурна екипа Службе хитне медицинске помоћи и припадници Професионалне ватрогасне јединице.

Борба с ватром

Велики пожар избио на стоваришту у Сребренику, у помоћ притекли и ватрогасци из Градачца, преноси Кликс.

Они су, како наводи гласноговорница Управе полиције МУП-а ТК Аднана Спречић на мјесту догађаја затекли повријеђену особу, која је превезена у просторије хитне помоћи, али је услијед задобивених повреда на жалост преминула.

"Смрт је потврдио љекар мртвозорник Дома здравља Сребреник а ради се о Н. К.(1973) из Рапатнице. У међувремену, око 16:25 сати пожар је локализован. О догађају је такођер обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва Тузланског кантона, а на мјесту догађаја налазе се и истражитељи ОКП ПУ Сребреник", наводи Спречић.

Увиђајем ће руководити дежурни тужилац, а исти ће, по налогу и под његовим надзором извршити истражитељи Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а ТК и инспектор за противпожарну заштиту, када се за то стекну услови.

Због удисања штетних гасова проликом интервенције, због повреда су се у Службу хитне медицинске помоћи Дома здравља Сребреник јавила четири ватрогасца ПВЈ Сребреник. Након указивања медицинске помоћи, два су упућена на кућно лијечење, а два у УКЦ Тузла, односно Клинику за плућне болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана