Мушкарац осумњичен за силовање пса у априлу напао дјевојку у Сарајеву

klix.ba
Мушкарац осумњичен за силовање пса у априлу напао дјевојку у Сарајеву

САРАЈЕВО - Непознати мушкарац који је у априлу ове године сексуално злостављао пса у центру Сарајева у недјељу навече је напао дјевојку која је шетала пса у центру града, пишу сарајевски медији.

Према ријечима полиције и нападнуте дјевојке, мушкарац је желио да отме њеног пса те је физички насрнуо на њу.

Према информацијама које које "klix.ba" преноси позивајући се на нападнуту дјевојку, чији идентитет није наведен, мушкарац ју је напао испред Академије ликовних умјетности у Сарајеву.

"Напао ме уз тврдњу да је мој пас заправо његов, понављајући како сам га украла. Вукао је мог пса за огрлицу тако јако и насилно да се пас подизао са земље и почео се гушити. Док сам покушавала одбранити свог пса, мушкарац ме физички напао", рекла је дјевојка поменутом порталу.

Додаје да јој је на улици помогао млади пар и један старији човјек, након чега је позвала полицију.

"Док смо чекали полицију, испоставило се да је насилник одлучио да ме прати. Срећом, полиција је реаговала веома брзо и професионално", каже она и додаје да је ускоро утврђено да се ради о истом мушкарцу који је у априлу 2019. ухапшен због силовања пса у центру Сарајева.

Портпарол Оперативног центра МУП-а КС Мирза Хаџиабдић потврдио је случај и рекао да је полиција привела мушкарца и забиљежила случај.

"Напад се јесте догодио, мушкарац је ухапшен и одведен у МУП. Након испитивања је пуштен на слободу", кратко је објаснио Хаџиабдић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана