Мушкарац из Бајине Баште ухваћен у залијевању марихуане код Братунца

Ј. Са.
Foto: Илустрација

ЗВОРНИК - Марко М. (27) из Бајине Баште у Србији ухапшен је након што га је полиција затекла да у близини куће у Братунцу залијева четири засада марихуане од 90 до 130 центиметара, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Зворник саопштили су, наводећи иницијале, да је осумњичени ухапшен у понедјељак у акцији "Плантажа 2022".

- На основу претодно прикупљених сазнања, поступајући по акцији "Плантажа 2022", полицијски службеници ПУ Зворник су наведеног дана извршили претрес стана и других просторија које користи лице М. М. из Бајне Баште, Србија - саопштено је из полиције.

Додају да је полиција у претресу куће и помоћних објеката које користи М. М. пронашла и одузела 0,8 грама марихуане, дробилицу, дигиталну вагу, 262 пушчана метка, осам оквира за пушку, као и двије пушке.

- Против М. М. ће тужилаштву у Бијељини бити поднесен извјештај о кривичним дјелима неовлаштена производња и промет оружја и неовлаштена производња и промет опојних дрога - наводе из полиције.

Извор близак истрази рекао је да је исти дан полиција пронашла и одузела 31 засад марихуане висине од 125 до 280 центиметара на подручју Сребренице.

-  Службеници Полицијске управе Зворник одузели су 31 засад марихуане на подручју Сребренице. У везу са овим засадима може се довести Стојимир М. (48) из Сребренице против којег ће Окружном тужилаштву Бијељина бити поднесен извјештај о кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога - рекао је извор близак истрази.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана