Модричанин није преминуо од нанесених повреда

Срна
Модричанин није преминуо од нанесених повреда

Добој - Мушкарац чији су иницијали Б.Б. из Модриче није преминуо због тешких повреда које му је нанио суграђанин чији су иницијали У.Ј, показала је обдукција тијела преминулог.Обдукцијом је утврђено да је Б.Б. задобио тешке тјелесне повреде, али да оне нису узрок смрти, односно да не постоји узрочно-посљедична веза између радњи осумњиченог и смрти оштећеног, саопштено је из Окружног тужилаштва Добој.

"Тужилаштво је мишљења да не постоји основана сумња да је осумњичени починио кривично дјело убиство према Кривичном законику Републике Српске, те да нису испуњени услови за одређивање притвора јер није ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од 10 година или тежа, због чега за осумњиченог није ни поднесен суду приједлог за одређивање притвора", наводи се у саопштењу.


У Тужилаштву кажу да су испитали осумњиченог У.Ј. у вези са околностима које га терете за кривично дјело убиство почињено у Модричи 13. јануара, као и да је наређена обдукција тијела Б.Б.

Модричка полиција поднијела је јуче извјештај добојском Окружном јавном тужилаштву против мушкарца чији су иницијали У.Ј. са подручја Модрича, осумњиченог за убиство.

Из полиције је раније саопштено да је У.Ј. осумњичен да је у суботу, 13. јануара, у његовој породичној кући суграђанину чији су иницијали Б.Б. задао више удараца у главу дрвеним штапом и цјепаницом. /крај/алу/љљ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана