Младић пао с коња, љекари се боре за његов живот

ГС
Младић пао с коња, љекари се боре за његов живот

САНСКИ МОСТ - Приликом несретног пада с коња, тешке повреде главе јуче је задобио Зекеријах Керић, 20-годишњи младић из Санског Моста и након несреће хоспитализиран је у Кантоналној болници у Бихаћу.

Овај младић је познат као велики заљубљеник у тркаће коње, те је последњих година био ангажован како би одржавао и хранио ове животиње.

Према незваничним информацијама, јашући једно од грла, изгубио је равнотежу, при чему му се нога заплела у узенгију па га је животиња у трку вукла неколико десетина метара за собом.

При томе је задобио тешке повреде главе, а према последњим информацијама његово стање је још критично и љекари се боре за његов живот.

Будући да нема здравствено осигурање, његови пријатељи су покренули хуманитарну акцију како би се прикупила неопходна средства за лијечење.

"Позивамо све људе доброг срца, а посебно Томињане, да још једном покажемо ону добру страну коју смо показивали кад је било најтеже и да помогнемо овом нашем момку, који је све, само није искварен. Наше мало њему може бити све. Хајде да се ујединимо и покажемо хуманост у пракси. Зеки, уз тебе смо!", каже се у апелу за помоћ младићу објављеном на друштвеној мрежи Фејзбук

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана