Младић из Теслића погинуо у саобраћајци код Минхена

ГС
Foto: Aгенције

Младић Петар Алексић (23) из Теслића погинуо је у недјељу ујутру на ауто-путу Минхен - Пасау када је "аудијем" слетио са пута.

Како се сазнаје Aloonline, , све се догодило око седам часова ујутру. Младић се враћао кући послије изласка када је из непознатог разлога изгубио контролу над возилом, те слетио са пута, а након чега се возило преврнуло и ударило у заштитну ограду. Аутомобил је остао да лежи на крову, а заробљен у смрсканом возилу, Алексић је преминуо на лицу мјеста.

Саобаћај је било блокиран сатима, а на мјесту догађаја биле су многобројне полицијске патроле, ватрогасци, спасилачке службе те хитна помоћ.

Према писању њемачког ОVB онлајн, на мјесто догађаја послат је и хеликоптер. Према писању поменутог медија, штета на аутомобилу и ауто-путу износи око 65.000 евра.

У Теслићу мук. Многобројни пријатељи и познаници се на друштвеним мрежама опраштају од Алексића, а за њега имају само ријечи хвале.

"Петар је био једна посебна особа, увијек насмијан, ведрог духа, био је спреман да ти помогне у било које доба дана и ноћи. Бавио се и хуманитарним радом годинама, био је једна људина. Не могу да схватим да га више нема, не могу се помирити са тим", рекао је један од његових пријатеља који је хтио остати анониман.

Поред мјештана Теслића, од Алексића се опраштају и његови пријатељи из Њемачке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана