Младић из Чајнича погинуо у превртању џипа

С. А.
Младић из Чајнича погинуо у превртању џипа

Чајниче - Славко Тадић (26) из Чајнича погинуо је када је џипом слетио с пута и преврнуо се у мјесту Тубуровићи код Чајнича.

Несрећа се догодила у петак око 20.20 часова када је Тадић изгубио контролу над теренцем након чега се преврнуо више пута. Како сазнајемо, џип је слетио с макадамског пута и зауставио се тек када је ударио у дрво.

У Центру јавне безбједности Источно Сарајево, наводећи иницијале настрадалог, рекли су да је након увиђаја настављена истрага с циљем утврђивања узрока несреће.

- Полиција је о овом случају обавијестила дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево који води даљу истрагу - казали су у ЦЈБ Источно Сарајево.

У саобраћајној несрећи која се протеклог викенда догодила на подручју Приједора тешко је повријеђен мотоциклиста Д. М. (26) из Омарске код Приједора. Он се "јамахом" сударио са "голфом два" за чијим воланом је био Д. П. (53) из Приједора. Повријеђеном је љекарска помоћ указана у приједорској болници и ван је животне опасности, док је возач "голфа" прошао без повреда.  Узрок и како је дошло до несреће биће познати након полицијске истраге.

Истог дана бициклиста А. Р. тешко је повријеђен када је на њега у Цазину налетио мотоцикал којим је управљао С. Б. Према ријечима очевидаца, до несреће је дошло када је на бициклисту налетио мотоциклиста док је прелазио улицу на пјешачком прелазу. Бициклиста је усљед пада ударио главом о асфалт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана