Мистериозна смрт студента из Градишке у Београду

Милан Вујић
Мистериозна смрт студента из Градишке у Београду

Београд, Градишка - Студент Академије уметности у Београду из Градишке Александар Јањетовић (19) пронађен је мртав испред зграде на раскршћу улица Београдске и Његошеве у центру Београда.

Према непотврђеним информацијама, несрећни младић је наводно пао са балкона на трећем спрату зграде у којој је становао. Његова породица сумња да је он убијен, односно да га је неко бацио или гурнуо са балкона зграде у ноћи између недјеље и понедјељка.

Леш несрећног младића из Градишке пронађен је у понедјељак ујутро. Пронашли су га случајни пролазници.

Мајка несрећног младића, Александра Јањетовић изјавила је за "Глас Српске" да је по сазнању да се десила несрећа одмах посумњала да је ријеч о убиству, јер је њен син Александар био миран дечко.

- Моје сумње потврђује обдукција у Војномедицинском центру  у Београду. Обдукцијом је утврђено да нема трагова дроге и алкохола у крви. Такође, јавили су нам да је утврђено да је смрт наступила насилним путем, јер мој син има повреде грудног коша. Нико ништа не говори - прича кроз сузе мајка Александра.

Она наводи да је њен супруг Жељко отишао у Београд, али да за сада нема никаквих званичних информација из полиције, само зна да је Александар пао са трећег спрата те зграде и да је нађен мртав.

Према извору "Гласа Српске", београдска полиција је привела неколико лица на саслушање у вези са овим случајем, али су они пуштени. Овај извор је казао да је београдски истражни судија наложио детаљну истрагу како би случај  био што прије ријешен.

Из МУП-а Србије јуче је крајем радног времена "Гласу Српске"  саопштено да они не могу давати информације о овом догађају јер истрагу води тужилаштво. У тужилаштву се нико није јављао на телефонске позиве.

Журка

Александар Јањетовић посљедњи пут је виђен жив у недјељу када се са још неколико другара упутио на журку. Он је био студент прве године Академије уметности у Београду, смјер музика и продукција. Његови пријатељи и познаници су у шоку, а свој бол изразили су и на друштвеној мрежи "Фејсбук".

- Наш пријатељ Саша заувијек ће остати у лијепом сјећању - порука је коју је на профилу несрећног младића оставио један његов колега.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана