Милићи: Погинула старица

Срна
Милићи: Погинула старица

Бијељина - Старица из Дубничког Моста, општина Милићи, јутрос је погинула у саобраћајној несрећи у овом мјесту на магистралном путу Зворник – Власеница, речено је Срни у Центру јавне безбједности Бијељина.

Осамдесетогодишња жена чији су иницијали Ј.С. погинула је када ју је док се кретала пјешке ударио аутомобил "форд", којим је управљало лице чији су иницијали А.Е. /28/ из Власенице.

Саобраћајна незгода догодила се јутрос нешто послије 6.00 часова, а старица је од задобијених повреда преминула на лицу мјеста.

Увиђај су извршили полицијски службеници за безбједност саобраћаја, а обавијештен је и окружни тужилац који је наредио провођење обдукције.

Како Срна незванично сазнаје, погинула је Јованка Ступар.

Према подацима ЦЈБ Бијељина за првих 25 дана ове године у саобраћајним незгодама живот су изгубила три лица, од којих су два била пјешаци и један возач путничког аутомобила.

Из бијељинског Центра апелују на возаче да брзину кретања прилагоде стању на путу, с обзиром да су брзина и алкохол доминантни узроци саобраћајних незгода са најтежим посљедицама.

Из Центра подсјећају да је само у 2014. години због вожње под дејством алкохола из саобраћаја искључено више од 3.000 возача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана