Лажни електричари траже новац од грађана Бањалуке и Приједора

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - "Електрокрајина" је данас упозорила јавност да је више грађана на подручју Бањалуке и Приједора пријавило да су их обилазиле непознате особе које се лажно представљају као радници овог предузећа, те на лицу мјеста траже наплату радова на измјештању мјерних мјеста (бројила) из домаћинстава на електричне стубове.

"Један од ових случајева протеклих дана је пријављен у Улици манастира Гомионице у бањолучном насељу Српске топлице", наводи се у саопштењу.

Како се додаје "Електрокрајина" је ове незаконите активности пријавила Министарству унутрашњих послова РС.

"Позивамо грађане да не насједају на поменуте нелегалне понуде, јер 'Електрокрајина' наплату услуга не обавља на лицу мјеста нити у готовини, већ искључиво преко жиро-рачуна у комерцијалним банкама. Истичемо, такође, да радове на измјештању бројила из објеката потрошње обављамо бесплатно, у склопу наших редовних активности овлаштених радника овог предузећа", наводи се у саопштењу.

Поменуто предузеће је апеловало на грађане да сваку непознату особу која у име "Електрокрајине" тражи наплату услуга на лицу мјеста и у готовини пријаве МУП-у РС на број 122 и Услужном центру "Електрокрајине" на број 0800 50 116.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана